1239 Budapest, Bevásárló u. 4.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Akció

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Szeretnénk tájékoztatni azokról a változásokról, amelyeket az európai Általános Adatvédelmi Rendelet (ismertebb nevén GDPR) 2018. május 25-i hatályba lépésével kapcsolatban vezettünk be.

A CPI, a Buy-Way Soroksár Bevásárlóközpont tulajdonosa, elkészítette új, csoportszintű adatvédelmi szabályzatát. A szabályzat eligazítást ad az érintetteknek arra vonatkozóan, hogy személyes adataik védelméről a CPI miként gondoskodik, illetve azokat hogyan kezeli a szolgáltatásai igénybevételével összefüggésben vagy marketing tevékenysége során (ideértve a hírleveleket, fogyasztói vagy ügyfélfelméréseket, pályázatokat, rendezvényeket). A szabályzat segít megérteni, egyebek mellett, hogy a személyes adatokat hogyan használjuk föl, illetve, hogy miként tudod gyakorolni személyes adataid kapcsán fennálló jogaidat. Az új dokumentum a Buy-Way Soroksár weboldalának alján található.

Amennyiben feliratkoztál hírlevelünkre, és úgy döntesz, hogy nem kívánsz tőlünk további híreket vagy más információt kapni, ezt bármikor jelezheted a marketing levelek vonatkozó részén történő kattintással. Szeretnénk biztosítani, hogy ahogyan eddig is, személyes adataid védelméről a legteljesebb titoktartás és biztonság mellett a továbbiakban is folyamatosan gondoskodunk.

Üdvözlettel,
CPI Csoport